Falusi disznóvágás
A falusi népszokások közül az egyik legtöbb embert megmozgató közösségi esemény, a disznóvágás. Ezt a hagyományt szeretnénk testközelből megmutatni. Felidézzük a régi idők disznóvágását, vendégeink részesei lehetnek egy hagyományos disznótornak.
Időpont: Novembertől – Februárig, előzetes bejelentkezéssel
Program:
Reggeli áldomásivás pálinkával a disznóra, majd elkezdjük a disznótort.
Reggeli:
– Hagymás vér, friss kenyérrel, paraszttál
– Pálinka, forralt bor, tea, kávé
Ebéd:
– Orja leves
– Frissen sült pecsenye, párolt káposztával
– Pálinka, forralt bor, borkóstoló
Vacsora:
– Toros káposzta, tejföllel, friss kenyérrel
– Főtt hús tormával és sült pecsenye, házi savanyúsággal
– Hurka és kolbász kóstoló (igény szerint)
– Pálinka, forralt bor, tea, borkóstoló
A disznóvágás tartalmazza:
– A reggeli, ebéd és vacsorafogyasztást
– A disznótor élményét
– Korlátlan forralt bor és borfogyasztást
– Akár korlátlan pálinkafogyasztással
A falusi disznóvágás ára: 20 000 Ft/fő- től, (kérje árajánlatunkat igényei szerint)
Minimum 20 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.
Bejelentkezés szükséges a 06 20 273 2823-as vagy a 06 20 217 3919-es telefonszámon.