Ételek – Italok
Egyedi receptek alapján- Sonkás kifli
- Bodza limonádé
- Eperszörp
- Mentás cseresznyés ital
- Somlói galuska
- Sárgabarackos pite
- Mézes Jancsi szelet
- Mentás cseresznyés batyu
- Cseresznyés pite
- Fonott kalács
- Házi mézes zserbó
- Idény gyümölcstál
- Töltött csirkecomb, kemencés burgonyával
- Tárcsán sült karajszelet, sült burgonyával, pirított hagymával
- Sült malaccomb
- Kemencében sült kacsacomb, petrezselymes burgonyával, párolt káposztával
- Cigány pecsenye
- Grill bőségtál
- Saslik, házi savanyúsággal
- Kemencében sült sertéscsülök
- Töltött tormalevél
- Töltött szőlőlevél
- Tepsis burgonya gazdagon
- Tárkonyos raguleves
- Székelykáposzta
- Őszibarackleves
- Orja leves
- Mézes körte krémleves
- Liba pörkölt
- Gombóc leves
- Paraszt csorba
- Cseresznye leves
- Somlói galuska
- Libamájas zsíros kenyér lilahagymával
- Házi sonkakrémes kenyér
- Tepertő krémes kenyér
- Palóc leves
- Gyula papa babos káposztája
- Kemencés kacsacomb és sült csülök, hagymás tört burgonyával, párolt lilakáposztával
- Fűszeres csirkecomb, zöldségágyon
- Disznótoros
- Hagymás rostélyos
- Citromos csirke
- Gyöngytyúk leves
- Libaleves macesz gombóccal
- Eszterházy szelet
- Házi rétes
- Madár tej
- Méteres kalács