Milán Pince Etyek

Milán Pince Etyek - Falusi vendéglátás családias környezetben

2091 Etyek, Újhegyi utca 4742 Hrsz. Tel: 06202732823, 06202173919

E-mail: info@milanpinceetyek.hu

Bemutatkozás

Milán Pince - Zalán Faház

2013 óta, folyamatosan bővülő, szépülő birtokunkon, gazdaságunkban foglalkozunk falusi vendéglátással. A vidéki hagyományok megőrzésére és megismertetésére törekszünk, amelyet szüleinktől, nagyszüleinktől tanultunk.  Elsajátítottuk általuk a szőlőművelést, bor és pálinkakészítést, gyümölcstermesztést, a valódi gyümölcsből készült házi szörpök és lekvárok befőzését, zöldségtermesztést, házi savanyúságok készítését, az állatok megfelelő tartását, és ezek feldolgozását, egyedi receptúrák alapján.

Tavaly megvalósítottuk az egyik legnagyobb álmunkat, építettünk egy búbos kemencét birtokunkon. Aki kóstolt már kemencében sült ételt, annak nem kell bemutatni azt a plusz gasztronómiai élményt, melyet egy fatüzelésű kemence adhat.  A házilag dagasztott kenyér, a zsemle veknik, a kelt tészták, a cserépedényben sült ételek, a házi sültek, mindig friss, házilag előállított alapanyagokból készülnek.  Nincs is jobb érzés, amikor a kelt tészták, illetve a sült ételek illata bejárja pincénket. Ezt az élményt is szeretnénk átadni Vendégeinknek.

Birtokunkról gyönyörű panoráma nyílik a Zsámbéki medence keleti részére illetve a Budai hegységre.  Kihasználva az adottságokat, a pincénk melletti triplatetős szaletlit és a téliesített, fűthető Zalán Faházunkat is panorámás kilátással építettük meg. A nyitott szaletli 40 fő, Zalán faházunk pedig 16 fő vendéglátására alkalmas.

Rendezvényeinken igyekszünk a családias, baráti légkört megteremteni.

miSzeretettel várjuk Vendégeinket!

Györgyi és Csaba

Az aktuális menü miatt, illetve az egyedi árajánlatok miatt kérnénk keressen minket az elérhetőségeinken.